Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Νέα μετά από πολύ καιρό

Με αφορμή ένα e-mail ενός επισκέπτη μας, συνειδητοποιήσαμε ότι παρόλο που τόσα χρόνια δουλεύουμε ανελλιπώς στα λεξικά και τα λογισμικά μας, έχουμε πάνω από τρία χρόνια να ενημερώσουμε αυτό το blog με νέα μας ... ξέρουμε ξέρουμε πολύ κακή - από άποψης PR - κίνηση.

Υποσχόμαστε από εδώ και στο εξής να το ανανεώνουμε τακτικά όποτε ανανεώνουμε τα λεξικά, τα λογισμικά, τις δυνατότητες και τις λειτουργίες του ιστοτόπου μας.

Εν τάχει τι έχει γίνει από το 2015 μέχρι τώρα:

Το λεξικό συνωνύμων έχει εμπλουτιστεί δεκάδες φορές με χιλιάδες νέες λέξεις, νέες σημασίες, και πολλές, μα πάρα πολλές φράσεις, παροιμίες, γνωμικά.

Έχουν γίνει διορθώσεις και προσθήκες σε όλα τα υπόλοιπα λεξικά.

Έχουμε προσθέσει λεξικό λατινικών.

Έχουμε προσθέσει συγκριτική κλίση και χωρισμό καταλήξεων στα αρχαία.

Από τα τέλη του 2017 και μετά, τα λεξικά μας έπαψαν να είναι δωρεάν λόγω της κάθετης πτώσης στα διαφημιστικά έσοδα, πλέον κοστίζουν 5 Ευρώ κατ' έτος (7 λεξικά) και 7 ευρώ κατ' έτος τα λεξικά μαζί με τα λογισμικά.

Εργαζόμαστε στον εμπλουτισμό του Κλιτικού Λεξικού Αρχαίας και Λόγιας ώστε πέρα από την αττική διάλεκτο να προσθέσουμε όλες τις λέξεις της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, όσες υπάρχουν και στο Liddell-Scott-Jones καθώς και άλλες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου