Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Διαδικτυακό Σεμινάριο την Κυριακή 28-11-2021 στις 11:00 π.μ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ : ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ LEXIGRAM

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Δημήτρης Νάτσης, κλασικός φιλόλογος, συγγραφέας πολλών βιβλίων για την επεξεργασία των αρχαίων ελληνικών στην Εκπαίδευση, συνεργάτης της lexigram για πολλά χρόνια. Στο σεμινάριο αυτό συνδράμουν επικουρικά οι εκδοτικοί οίκοι «Γρηγόρη» & «24Γράμματα».

 

Α.  Πώς επεξεργάζομαι κείμενα του φακέλου υλικού στην Γ΄ Λυκείου και τα προσαρμόζω στον τρόπο εξέτασης, φτιάχνοντας δικές μου ασκήσεις, μετάφρασης-ερμηνευτικές-λεξιλογικές.

 

Β. Πώς επεξεργάζομαι κείμενα του Λυσίου, ὑπὲρ Μαντιθέου στην Β΄ Λυκείου και τα προσαρμόζω στον τρόπο εξέτασης, φτιάχνοντας δικές μου ασκήσεις, μετάφρασης-ερμηνευτικές-λεξιλογικές. 

 

Γ. Πώς επεξεργάζομαι κείμενα του Θουκυδίδου και του Ξενοφῶντος στην Α΄ Λυκείου και τα προσαρμόζω στον τρόπο εξέτασης, φτιάχνοντας δικές μου ασκήσεις, μετάφρασης-ερμηνευτικές-λεξιλογικές.

 

Δ. Πώς αξιοποιώ την τράπεζα θεμάτων στην Α΄ & Β΄ Λυκείου, φτιάχνοντας πλήρη κριτήρια με απαντήσεις.

 

Δ. Πώς επεξεργάζομαι ένα αδίδακτο κείμενο, φτιάχνοντας ερωτήσεις και ασκήσεις δικές μου σύμφωνα με τον τρόπο εξέτασης.

 

Οι δυνατότητες της πλατφόρμας για άμεση επίλυση αποριών ή ερωτήσεων, λεξιλογικών, γραμματικών, συντακτικών.


Δίδονται βεβαιώσεις παρακολούθησης 

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα τύχουν έκπτωσης 30% στα βιβλία του κυρίου Δημήτρη Νάτση με τις εκδόσεις «Γρηγόρη» & «24Γράμματα» :

1.      Φάκελος Υλικού αρχαίων (4 τόμοι)

2.      Λυσίας ὑπὲρ Μαντιθέου σύμφωνα με τον νέο τρόπο εξέτασης (1 τόμος)

3.      Θεματογραφίες αρχαίων ελληνικών-Διδακτική αρχαίων (4 τόμοι)

4.      Συντακτικό-γραμματική αρχαίων ελληνικών (1 τόμος).

https://filologikosxoleio.gr/plhres-ergo-sta-arxaia-b%ce%84-%ce%b3%ce%84-lukeiou/

 σε περίπτωση αγοράς όλου του έργου, δώρο τα της ηλεκτρονικής μορφής : https://filologikosxoleio.gr/biblia-arxaion-b-g-lukeiou-se-hlektronikh-morfh/

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, 11:00 π.μ. και θα διαρκέσει δύο ώρες. Το κόστος συμμετοχής είναι είκοσι (20) ευρώ. ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ: https://www.lexigram.gr/live/seminars_registration.php
Η καταχώριση στη λίστα συμμετεχόντων γίνεται με την αποπληρωμή του κόστους. Τρεις ημέρες πριν από το σεμινάριο θα σας σταλούν οδηγίες παρακολούθησης. Για τους τρόπους πληρωμής πηγαίνετε εδώ: https://www.lexigram.gr/seminaria.htm

  

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

e-mail: info@lexigram.gr
τηλ.: 210 6458183

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου